Το καλάθι είναι άδειο
    Τηλ. Κέντρο: +30 211 1984580,

Dealeraki.gr

H οικονομοκή κρίση άλλαξε τις ζώες όλων μας. Επηρέασε ακόμα και τις υπηρεσίες που προσφέρονταν μέσω Διαδικτύου. Ξαφνικά δεκάδες ιστότοποι με κύρια λειτουργία την ανεύρεσης της πιο συμφέρουσας προσφοράς υπηρεσιών άρχισαν να εμφανίζονται ασταμάτητα. Η δημιουργία ενός ιστότοπου που θα μπορούσε να φιλτράρει, να κατηγοριοποιεί τις διαδικτυακές προσφορές και να στέλνει ειδοποιήσεις στο χρήστη ανάλογα με τις προτιμήσεις του ήταν αναγκαία. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Dealeraki.gr.

Sideea.com

Το site του Σύλλογου Ιδιοκτητών Εξωτερικού Ελληνικών Ακινήτων (ΙΔ.Ε.Ε.Α) δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών με νέα και πληροφορίες σχετικές με την ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κατοίκων εξωτερικού προστέθηκαν τα ακόλουθα:

Ξενόγλωσση έκδοση

Δημιουργήθηκε το ξενόγλωσσο site στα αγγλικά και θα επακολουθήσει, ρωσσική, γαλλική, γερμανική, αραβική και κινέζικη έκδοση.

Κατάλογος Επαγγελματιών Συνεργατών  

Λόγω του ότι τα μέλη του Συλλόγου ΙΔ.Ε.Ε.Α  βρίσκονται στο εξωτερικό, αντιμετωπίζουν συνεχώς δυσκολία ανεύρεσης Ελλήνων επαγγελματιών προκειμένου να τους καλύψουν ανάγκες του ακινήτου τους. με αποτέλεσμα να καλούν τα γραφεία του συλλόγου για συστάσεις. Προκειμένου να τους εξυπηρετήσουμε, δημιουργήσαμε ένα κατάλογο/ευρετήριο επαγγελματιών συνεργατών. Στον κατάλογο μπορούν τα μέλη να βρουν τον επαγγελματία που χρειάζονται, στην περιοχή του ακινήτου τους, όπως επίσης μπορούν επαγγελματίες να εγγραφούν και να αναρτήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανάλογα με την κατηγορία και την περιοχή.     

SpecialGreeks.com

Οι πελάτες μας ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ελληνικό site γνωριμιών. Εμείς τους προτείναμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και ουσιώδες. Έτσι, αναπτύξαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα site γνωριμιών για Α.Μ.Ε.Α. Τι καλύτερο όνομα από το  SpecialGreeks.com;

Ποιοι Είμαστε;

logo

Η Amirax είναι μια εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών και εφαρμογών στο διαδίκτυο

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία:

Πλάτωνος 10, Νεο Ψυχικό

15451 Αττική, Ελλάδα

Tηλ: +30.211 1984580

Φαξ: +30.210 6470391

 info (@) amirax.gr

Καλέστε μας!