Το καλάθι είναι άδειο
    Τηλ. Κέντρο: +30 211 1984580,

Ίδρυση Εταιρείας Ο.Ε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Ομόρρυθμη εταιρία δεν απαιτείται συγκεκριμένο κεφάλαιο όμως χρειάζεται να συμπράξουν τουλάχιστον 2 μέρη, τα οποία θα ευθύνονται απεριόριστα και εις ολόκληρον με τη περιουσία τους για την εταιρία. Η σύσταση δεν απαιτεί συμβολαιογραφικό έγγραφο αλλά ένα απλό ιδωτικό συμφωνητικό. και πραγματοποιείται στην υπηρεσία μιας στάσης δηλαδή στις υπηρεσίες Γ.Ε.Μ.Η στα επιμελητήρια ή στα πιστοποιημένα Κ.Ε.Π. Στο κόστος περιλαμβάνεται το Γραμμάτιο Κόστους Σύστασης της Εταιρείας, το τέλος καταχώρησης Γ.Ε.Μ.Η, το κόστος εγγραφής στο επιμελητήριο, η εισφορά υπέρ του Ταμείου Νομικών και το Τέλος υπέρ του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Αθηνών. Ανάλογα από το αν οι εταίροι είναι ημεδαποί ή αλλοδαποί προσκομίζονται διαφορετικά έγγραφα στην υπηρεσία μίας στάσης.

Καταθέτουν το συμφωνητικό σύστασης της εταιρίας.
  1. Υποβάλλουν υπογεγραμμένη αίτηση καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ.
  2. Υποβάλλουν αίτηση για την καταχώριση της επωνυμίας στο οικείο επιμελητήριο και για την εγγραφή της Εταιρίας ως μέλος σε αυτό.
  3. Καταβάλλουν το Γραμμάτιο Ενιαίου Κόστους Σύστασης Εταιρίας.
  4. Υποβάλλουν δήλωση για το Φόρο Συγκέντρωσης Κεφαλαίου και εξοφλούν άμεσα το φόρο που αναλογεί.
  5. Υποβάλλουν το μισθωτήριο συμβόλαιο ή τον τίτλ κυριότητας ή υπεύθυνη δήλωση δωρεάν παραχώρησης του χώρου για εγκατάσταση της Εταιρίας.
  6. Υποβάλλουν τις απαραίτητες αιτήσεις και συμπληρώνουν τα απαραίτητα έντυπα για τη χορήγηση αριθμού φορολογικού μητρώου και για την εγγραφή των εταίρων και διαχειριστών στους οικείους ασφαλιστικούς οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.
Διαβάστηκε 694 φορές
€24.00
Ποσότητα:

Ποιοι Είμαστε;

logo

Η Amirax είναι μια εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών και εφαρμογών στο διαδίκτυο

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία:

Πλάτωνος 10, Νεο Ψυχικό

15451 Αττική, Ελλάδα

Tηλ: +30.211 1984580

Φαξ: +30.210 6470391

 info (@) amirax.gr

Καλέστε μας!